Een iPhone kan ook gratis zijn

Waar ik eerder verteld heb waar je het beste online een iPhone kunt kopen, wil ik het nu op een andere manier vertellen. Namelijk, hoe je aan een gratis iPhone kunt komen! Je krijgt het natuurlijk niet zomaar, maar een mobiel abonnement met kado is niet moelijk te verkrijgen. Tegenwoordig krijg je bij veel telefoon abonnementen een gratis smartphone, en dat kan zelfs een gloednieuwe iPhone zijn.

Maandelijke betaling

Je betaalt per maand je telefoonabonnement, en betaalt daar bovenop een kleine maandelijkse vergoeding. Dankzij die vergoeding krijg je bij het afsluiten van je abonnement een gloednieuwe iPhone. In feit betaal je je telefoon wel af, maar is dit verdeeld over de hele loopduur van je abonnement. Wanneer je dus voor €0,- je nieuwe iPhone ontvangt, voelt dit gewoon als een kado. En dat mag ook zeker, aangezien je dan met de allernieuwste smartphone op zak rond loopt.

iPhone 5SE

Zelfs het nieuwste model van Apple, de iPhone 5SE is al beschikbaar. Dit model zit qua grootte net onder de iPhone 6 en iPhone 6S, en is dus ideaal voor degenen die deze modellen net iets te groot vinden. Hij doet qua prestaties echter zeker niet af voor deze modellen. Qua snelheid en mogelijkheden zijn ze erg met elkaar te vergelijken. Van de iPhone 5SE, iPhone 6 en iPhone 6S is de laatstgenoemde echter de enige met 3D Touch functie. Ik kan aanraden om deze functie een keer uit te proberen bij iemand die een iPhone 6S heeft, of anders in de winkel bij een demo exemplaar. Mocht je de 3D Touch functie niks vinden, kun je net zo goed voor de iPhone 5SE of iPhone 6 gaan, afgaand van welk formaat je het prettigste vindt. Dit scheelt ook meteen weer flink in je maandelijkse kosten!